5 raons per al futur de dispositius digitals es canviarà per Material de grafè

Moltes vegades, prové de la revolució en la tecnologia de materials com ara plàstics invents que canvien la vida de les persones des de tots els aspectes. En l'actualitat, grafè, com un nou material, ha rebut molta atenció. De fet, el grafè és un tipus de carboni, amb força ultraalta, llum i ampliables característiques, serà capaç de canviar l'aparença de productes digitals, sentir i fins i tot utilitzar el formulari. A continuació, anem a aprendre més sobre el grafè material al final té alguna cosa extraordinària.

1. més difícil que l'acer

Tot i que LG G Flex pot reparar rascades lleus, això no ha canviat la debilitat del telèfon mòbil fàcilment. No obstant això, si els productes digitals com ara telèfons mòbils pot utilitzar grafè petxina en el futur, es convertiran sòlida. Segons l'informe de la societat química americana, duresa del grafè és 200 vegades vegades l'acer, òbviament té una durabilitat molt fort.

2. maleable com de goma

Investigadors de la Universitat de Columbia dir grafè té una certa ductilitat i pot estirar un 20%. En altres paraules, el grafè és en realitat un material flexible, similar a la goma. Samsung ha estat treballant en transistors de grafè per produir pantalles flexibles. A més, el grafè té una certa resistència d'aigua, s'espera per ser utilitzat en una nova generació de material impermeable.

3. lleugers característiques

Ductilitat excel·lent de grafè també li permet ser prou fina per estirar a un grau de transparència. Això significa que si el fabricant d'auricular pot utilitzar aquest material, no només pot fer l'auricular més resistent, impermeable, però també pot esdevenir més frívola.

4. increïblement bateria

Hem esmentat grafè en l'article de desenvolupament de tecnologia de piles, i és molt probable que reemplaçar bateries de liti en el futur com a una nova generació d'estàndards de la bateria. Investigadors de la Universitat de Northwestern als Estats Units han tingut èxit en el desenvolupament de grafè i un bateries alimentat de silici, que pot prendre fins a un setmanes de resistència per a un càrrec de 15 minuts. Evidentment, si el futur telèfon mòbil pot utilitzar bateries de grafè, llavors una setmanes un càrrec ja no serà un somni.

5. interconnectats amb cossos humans

Aravind Vijayaraghavan, doctorat de la Universitat de Manchester, trobat que grafè té les característiques d'interconnexió biològica, que té un impacte molt positiu en dispositius portàtils per a testatge saludable. Utilitza grafè com un sensor serà capaç de controlar i escannejar el sistema nerviós humà, i és concebible que hi haurà "salut mental" seguiment de dispositius i aplicacions en el futur.

Perspectives de futur

Havent dit tant, un munt d'amics va a pensar que grafè és car, no realment, és una de les matèries més barat, però es necessita tecnologia nova per "catalitzen". En l'actualitat, Samsung afirma haver dominat l'ús del grafè com a semiconductor element, mentre que IBM, SanDisk, Nokia i moltes altres empreses de tecnologia estem concentrant en grafè (i alguns prestigioses universitats) i crec que aviat veurem l'actual producte sortit.